Kantoorprofi uw one-stop-shop voor het bedrijf

PROEFSTOEL

Ergonomie / zit-sta

  Proefstoel  

Een nieuwe bureaustoel is belangrijk om geconcentreerd en comfortabel te werken. Daarom is het wenselijk om eerst enkele bureaustoelen te kunnen testen. KantoorProfi biedt u deze mogelijkheid. U kunt bij ons namelijk een proefstoel aanvragen. Wij komen deze bij u brengen en geven kosteloos zitinstructies. U en uw collega’s kunnen dus, geheel vrijblijvend, proefzitten.

Een goede zithouding, ondersteund door een goede bureaustoel, is van groots belang om lichamelijke klachten te voorkomen. Hierdoor is een ergonomische bureaustoel geen overbodige luxe. Een ergonomische werkplek zorgt ervoor dat uw werknemers fitter en gemotiveerder zijn, met als resultaat een hogere productiviteit.

Om erachter te komen welke bureaustoel het meest ideaal is voor uw bedrijf, zijn er een aantal functies die u in uw overweging mee kunt nemen: wel of geen regelbare rugleuning, verstelbare armleggers en instelbare zitdiepte en –hoogte?

Daarnaast is het ook fijn dat de bureaustoel een leuk design heeft en past bij de rest van uw kantoorinterieur. KantoorProfi helpt u graag met het maken van de juiste keuze en heeft een uitgebreid assortiment, zodat er altijd de juiste proefstoel voor u tussen staat.

Kantoorprofi België BV
Keerbaan 92
2160 Wommelgem

Tel: 03 500 45 50
Mobiel: 0478/20 96 25
Email: mail to kantoorprofi

BTW: BE 0578.903.126

© 2023 Kantoorprofi België - Design by DVCA CONSULTING