Magazijn en opslag

Magazijn en opslag

Er zijn veel verschillende soorten magazijnstellingen die de basis vormen voor uw opslagruimte. Het is belangrijk dat u hier de juiste keuze in maakt, nu en met het oog op de toekomst (bv. uitbreiding). wij helpen u hier graag bij.

Magazijnstellingen worden precies afgesteld naar uw ruimte. Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, zodat wij een beeld kunnen schetsen van wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte. Onze ervaren buitendienstmedewerkers staan altijd voor u klaar.

Naast maatwerk heeft KantoorProfi ook een groot aantal producten in de Buroproshop voor uw werkplaats, zoals werktafels, werkbanken, ladekasten en machine afscherming.

Voor opslagruimtes kunnen wij u o.a. stellingen, aanrijbeveiligingen en opzetframes voor palletten aanbieden. Voor de opslag van garderobe artikelen hebben wij verschillende garderobekasten in ons assortiment. In een werkplaats is het prettig wanneer werknemers een garderobekast hebben, waarin zij hun persoonlijke bezittingen overdag veilig kunnen bewaren. Onze kasten zijn er in verschillende kleuren en formaten, zodat zij altijd in uw ruimte passen. Daarnaast kunt u bij opslag ook denken aan de opslag van gereedschap en kleine onderdelen.

U kan ons volledig gamma producten voor magazijn en opslag bekijken op onze webshop: www.buroproshop.be bekijken. Al onze magazijnproducten worden binnen de 10 werkdagen geleverd. Heeft u vragen of bent u opzoek naar maatwerk? Neem gerust contact met ons op via info@kantoorprofi.be  of 03 500 45 50.