Dynamisch werken

Dynamisch werken

Bent u al bekend met onze Oxidesk of Oxiseat? De Oxidesk is een flexwerkplek waaraan uiteenlopende kantoortaken op efficiënte wijze worden gecombineerd met een gezonde hoeveelheid lichaamsbeweging.

Dankzij de Oxidesk gaan werken en bewegen samen en werkt men onbewust aan een vitaal lichaam en geest. Beweging helpt tegen o.a. overgewicht en rugklachten.

U kunt lezen, typen, bellen.. en tegelijkertijd bent u in beweging!

De Oxiseat is familie van de Oxidesk. Onbewust komen werken en bewegen hier samen op deze comfortabele fietswerkplek. In tegenstelling tot de Oxidesk is de Oxiseat toepasbaar in combinatie met uw eigen werkplek. Het voordeel hiervan is dat alle gewenste middelen binnen handbereik zijn en de ergonomische instellingen behouden blijven. De Oxiseat is makkelijk te verplaatsen waardoor deze flexibel inzetbaar is in iedere werkomgeving.

Daarnaast hebben we nog een groot gamma aan zit-/sta werkplekken en vele tricks om zo dynamisch mogelijk te werken op de bedrijfsvloer!

Bent u geïnteresseerd geraakt in het nieuwe en dynamische werken? Neem dan gerust contact met ons op via 03 500 45 50 of info@kantoorprofi.be. Wij vertellen u er graag meer over.